Ostatnio grałem/am w...
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Ocena wątku:
Ostatnio grałem/am w...
Trine- naprawdę piękna gra. Jest to platformówka zrobiona w 3D z urzekającą grafiką, zachwycającą muzyką i wszystkim innym. Niedługo (czyli za pół roku) wyjdzie dwójka, a ja tymczasem szczerze polecam jedynkę.
Fuel- różni się tym od TDU, że można przemierzać malownicze miejsca nie po drodze, lecz głównie w terenie. Piękne wschody, zachody słońca... Po prostu jest super (recenzję znajdziecie w AM), mnie podczas jazdy przychodzą np. pomysły na kolejny tekst.
The hunter- godny polecenia symulator polowań, gdzie w darmowej wersji możemy znaleźć jelenia czy dzika. Jak na produkcję za free ( lecz i inne) to jest wspaniały.
Mam i kilka innych tytułów, lecz na opisanie ich (choć pokrótce) przyjdzie czas później. Tymczasem wy piszcie o ostatnich tytułach, w jakie graliście.
Fuel- różni się tym od TDU, że można przemierzać malownicze miejsca nie po drodze, lecz głównie w terenie. Piękne wschody, zachody słońca... Po prostu jest super (recenzję znajdziecie w AM), mnie podczas jazdy przychodzą np. pomysły na kolejny tekst.
The hunter- godny polecenia symulator polowań, gdzie w darmowej wersji możemy znaleźć jelenia czy dzika. Jak na produkcję za free ( lecz i inne) to jest wspaniały.
Mam i kilka innych tytułów, lecz na opisanie ich (choć pokrótce) przyjdzie czas później. Tymczasem wy piszcie o ostatnich tytułach, w jakie graliście.
-

Mikiotor - Posty: 20
Re: Ostatnio grałem/am w...
Disciples III
Wkurza mnie to że muszę takie same walki staczać iles razy - wkurzyłem się i zrobiłem sobie armię z czterema tytanami. Jeżeli coś może przeżyć trzy serie ataków trzęsienia ziemi z czterech tytanów to znaczy ze musi być zabite ostrzem mojego herosa.
Jakoś idzie. ale żeby porywająca gra - nie.
Wkurza mnie to że muszę takie same walki staczać iles razy - wkurzyłem się i zrobiłem sobie armię z czterema tytanami. Jeżeli coś może przeżyć trzy serie ataków trzęsienia ziemi z czterech tytanów to znaczy ze musi być zabite ostrzem mojego herosa.
Jakoś idzie. ale żeby porywająca gra - nie.
-

PMG - Posty: 15
Mass Effect 2 na ostatnim poziomie trudności. I przeszedłem. Grałem oczywiście żołnierzem.
-

Thorne Phoenix - Posty: 20
Guild Wars ;].
Peace,
Skryba.
Peace,
Skryba.
Pozwól spaść i niech się świat,
Nagłym świtem skończy w nas.
Wyłączenie BBCode [img] w podpisie, uznaję za czysty idiotyzm :].
Nagłym świtem skończy w nas.
Wyłączenie BBCode [img] w podpisie, uznaję za czysty idiotyzm :].
Spoiler:
-

Skryba - Posty: 33
- Miejscowość: Koło.
Starcraft II, właśnie przeszedłem po raz n-ty Quake II i po raz pierwszy zabiorę się za dodatki do niego (vivat promocje na Steamie).
A w międzyczasie DLC do Fallouta 3, przeszedłem Broken Steel, przechodzę Point Lookout, jeszcze oprócz tego dwa DLC mi zostały.
W niedalekiej przeszłości wrócę i dokończę Wiedźmina, po czym wrócę do World of Warcraft na Cataclysm.
A w międzyczasie DLC do Fallouta 3, przeszedłem Broken Steel, przechodzę Point Lookout, jeszcze oprócz tego dwa DLC mi zostały.
W niedalekiej przeszłości wrócę i dokończę Wiedźmina, po czym wrócę do World of Warcraft na Cataclysm.
-

Szakoou - Posty: 29
- Miejscowość: Iłowa, Żagań, Wrocław, Dąbrowa, Sosnowiec
Tą grę z ninja można za darmo pobrać http://www.harveycartel.org/metanet/n_v1pc.zip
Bardzo wciągająca, tak jak Mario ( no może ,trochę mniej xD)
Tak poza tym gram nadal w JamLegend-wiec jeżeli ktoś stąd tez dajcie mi znać.
Bardzo wciągająca, tak jak Mario ( no może ,trochę mniej xD)
Tak poza tym gram nadal w JamLegend-wiec jeżeli ktoś stąd tez dajcie mi znać.
-

JollyRoger - Posty: 102
Starcraft II się skończył ale już planuję zabrać się za niego drugi raz:P
Assasins Creed - byłem sceptycznie nastawiony, ale wciągnęła mnie.
Chcę w końcu ukończyć Obliviona.
No i cały czas League of Legends. Nawet WoW mnie tak nie wciągnął jak ta gra
Assasins Creed - byłem sceptycznie nastawiony, ale wciągnęła mnie.
Chcę w końcu ukończyć Obliviona.
No i cały czas League of Legends. Nawet WoW mnie tak nie wciągnął jak ta gra
-

Aris - Posty: 26
StarCraft 2
HoMM III i IV
Baldur's Gate 2
Max Payne 2
Wiedźmin
HoMM III i IV
Baldur's Gate 2
Max Payne 2
Wiedźmin
-

Fenrir - Posty: 274
- Miejscowość: Kraków
8 posty(ów)
• Strona 1 z 1
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Statystyki
Wszystkich postów: 1314Wszystkich tematów: 283
Wszystkich użytkowników: 104
Ostatnio zarejestrowany: piotrmau5